Az eladó nyaraló-ingatlan Balatonlelle területén, a Köztársaság utca 36-38. szám alatt található. Közismert nevén, BL Yacht Club & Apartments-ként hallhatott róla.

A Balaton környékén egyedülálló adottságokkal (saját part, medence, étterem, wellness és kikötő) rendelkező nyaraló komplexum több mint egy évtizede az egyik legkedveltebb célpontja a nyugalomra és komfortos nyaralásra vágyó párok, családok körében.

A számos, szezonálisan kiadó, de télen is lakható nyaraló ingatlan közül meglehetősen ritkán kerül 1-1 apartman eladó sorba. Jelen esetben az Balaton parthoz közel eső (keleti oldal, 2. épület), szép zöld területre és kikötőre panorámás kilátással rendelkező nyaralónkat, továbbá a hozzá tartózó, kizárólagos használati joggal rendelkező parkolóhelyet kínáljuk megvételre.

A BL Yacht Club & Apartments képeit itt tekintheti meg. Amennyiben az apartman képeire kíváncsi, kattintson ide, vagy görgessen lejjebb.

A nyaralóingatlan felújítása két ütemben zajlott a 2020 és 2021-es években. Az első évben a hidegburkolatot hőtükrös fóliával látták el, majd szalagpadlóval fedték le, továbbá új belső nyílászárók kerültek beépítésre, majd a tavalyi évben teljes körű festés történt. A korábbi években a konyha és a beépített szekrények felújítását végezték el a tulajdonosok.

Adatok

Épült: 2008.
Felújítás: 2020-2021.
Villaépület: „V”, földszint 1.
Alapterület: 45,14 nm.
Terasz: kb. 8 nm.
Tájolás: K-NY.
Parkolóhely: igen, az árban foglaltatik.
Távolság a Balatontól: kb. 50m, keleti villasor, 2. épület.
Tulajdoni hányad: 57/10000.

Ár: 120M Ft. Amennyiben érdekli az ingatlan és szeretné megvásárolni, kérjük, tegyen ajánlatot az elérhetőségeink bármelyikén!

Az eladó BL-nyaraló nyaraló képeit alább tekintheti meg a következő sorrendben: Terasz és kert, környezet, nappali és konyha, hálószoba, fürdőszoba, közlekedő, strand.

Galéria

Terasz és kert

Környezet

Nappali és konyha

Hálószoba

Fürdőszoba

Közlekedő

Strand

Saját, gyermekbarát Balaton parti strand

A BL Yacht Club & Apartments képeit itt tekintheti meg.

Amennyiben további információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.